Als Delfts Blauw in een boek

Een bevriende collega stuurde me deze foto uit een boek van Hugo Kaagman. Daar stond mijn zelfportret uit 1993 als Delfts Blauw tegeltje afgebeeld! Moet ergens rond 1995 zijn gemaakt denk ik. Ik weet niet of ik dit nu als een compliment op moet vatten of dat het een vorm van plagiaat is? Het is sowieso toch al te lang geleden. Wel bijzonder in ieder geval.

Andere berichten

'Jonathan', 2023, oliverf op paneel, 21 x 28 x 3cm

Jonathan

Ella, 2023, olie op linnen, 60 x 90cm

Ella

Sasja bij de deur van het atelier

Nog 2 weekjes open op afspraak

Olieverfschilderijen van Mary en Femke

Open Atelier

Boek Ilja Repin

Ilja Repin

Op de steiger werken aan de muurschildering in de kopie van Paleis Huis Ten Bosch in Japan, 1994

Memories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *